?

Log in

No account? Create an account

Hello! · I'm · your · knight.


Totuuden Saleissa.

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Hiljaisuus humisi valtavassa, kaikuvassa kivisalissa. Pöydän ääreen oli kokoontunut ihmisiä, joilla kaikilla oli samanlaiset tabardit. Ne olivat viininpunaiset, ja jokaiseen oli kirjottu kultainen aurinko. Haltioita, ihmisiä, jopa kaksi kääpiötä. Heidän johtajansa seisoi pöydän takana ja mittaili huoneen keskelle polvistunutta kymmenen hengen seuruetta.

"Olemme kutsuneet teidät tänne kutsuaksemme teidät liittymään kanssamme Totuuden Saleihin", mies julisti kumisevalla vuorileijonan äänellä. Hänen ihonsa oli tumma ja hän oli pukeutunut kauttaaltaan valkoisiin kaapuihin. Hänen tabardinsa oli kulunut ja haalistunut, ja hän seisoi suorassa.
"Otatteko tarjouksemme vastaan, lady Calinda?"

Seuruetta johtava nainen nousi pystyyn. Hän oli soturi ja pukeutunut kauttaaltaan nahkapanssareihin. Hänen punaiset hiuksensa aaltoilivat pehmeästi hänen niskaansa, ja hänellä oli täyteläiset, kauniit huulet. Nainen loi vakavat silmänsä mieheen ja alkoi puhua syvällä, vakuuttavalla äänellä.

"Esitätte tarjouksen minulle tavalla, jolla en voi sitä hyväksyä", nainen sanoi ankarasti, "sillä en aio jättää heitä, jotka ovat tänään tulleet tänne kanssani." Muutamat haltiat rypistivät otsaansa, mutta Totuuden Salien Puhuja katsoi naista vakavasti, kulmat mietteliäästi kurtussa.

"Nämä ihmiset ovat ystäviäni, herra!" nainen huudahti ja astui muutaman askeleen eteenpäin, viitaten kädellään taaksensa polvistuneeseen seurueeseen.
"Minä seuraan heitä sinne, minne he menevät - vaikka helvettiin ja takaisin, jos sitä minulta vaaditaan!" Seurueen jäsenet eivät pitäneet katsettaan maassa, vaan mittailivat Puhujaa vakavasti, osoittaen, että heidän johtajansa oli oikeassa.

Pöydän ääreen kokoontuneet henkilöt käänsivät katseensa Puhujaan. Tämä mittaili Calindan vakavia kasvoja.
"Hyvä on", Puhuja lopulta sanoi, "niin olkoon. Välillänne on ystävyys, joka on paljon enemmän kuin vain totuus, avoimuus ja luottamus - se on pyyteettömyyttä. Se, ja vain se, on asia, jota kukaan ei voi teiltä pyytää, ja jota ei voida teiltä väkisin ottaa."

Punaisiin pukeutunut seurue nousi. Monet hymyilivät Calindan suuntaan, jotkut jopa taputtivat häntä olkapäälle hellästi.
"Totuuden valossa", Puhuja totesi ja kohotti kätensä.
"Totuuden valossa", vastasivat kaikki pöydän ääreen kokoontuneet ja tekivät kunniaa.

Mutta eräs mies ei hellittänyt katsettaan Lady Calindan kasvoista. Hänen mustat, takkuiset hiuksensa lankesivat hänen kalpeille kasvoilleen. Siinä, missä kenenkään muun ei sallittu verhota kasvojaan Totuuden saleissa, tämä mies oli käärinyt leveän huivin kasvojensa peitoksi.

Calinda käänsi siniset silmänsä kohti miestä. Heidän katseensa kohtasivat. Mies virnisti, ja hänen hampaansa repäisivät huivia.
Current Location:
In the Halls of Truth.
Current Mood:
Inspiroitunut.
Current Music:
Mun liekit palaa sun valolle vaan.
* * *