?

Log in

Hello! · I'm · your · knight.


My love isn't love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Aamun talvinen sää sai minut pysähtymään kesken kiireisen siivouksen. Suuret, hattaramaiset hiutaleet leijailivat maata kohti tullakseen osaksi päättymätöntä valkeutta. Tuuli oli seisahtunut. Puut eivät olleet kuuran, vaan lumen peitossa. Kauneus säteili sieluuni ja sai minut hymyilemään.

14. helmikuuta. Jo muinaiset roomalaiset kunnioittivat Junoa tänä päivänä, olihan nainen sentään naisten ja avioliiton jumalatar! Myös Pania, luonnon jumalaa, muistettiin tänä päivänä. Päivä onkin omistettu rakkaille ja ystäville, rakkaudelle ja ystävyydelle - sillä mikä sen luonnollisempaa olisi kuin rakkaus?

Jääkaapissa on vaniljajuustokakku, joka odottaa kutsuttuja vieraita syöjikseen. Pian tänne saapuvat aina yhtä kaunis Tähtisilmä, päivä päivältä valontäyteisempi Tanssija ja - toivottavasti - Sisareni Susi, jolle Haurasmieli ei ole enää kuvaava nimitys. Hän on vahva, heikkoudessaan voimakas. Ja minä välitän heistä kaikista!

Heidän lähdettyään lähden minäkin, lähden ulos tanssimaan lumipyörteissä. Ja kun katson taakseni, näen pojan, jonka hiukset ovat pähkinänruskeat kuin keväisten puiden rungot ja hänen silmänsä ovat vihreät kuten minunkin. Meidän välillämme kulkee punainen lanka, joka sitoo meidät ikuisiksi ajoiksi yhteen. Hän hymyilee, ja liekehtivät siivet pyörteilevät hänen selässään.

Hän nostaa minut käsivarsilleen ja me tanssimme illanhämärällä taivaalla kuin kaksi villieläintä. Sillä minä ymmärrän häntä ja hän ymmärtää minua, minä tunnen hänen sielunsa tuskan ja hän tietää, että minuun sattuu. Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen - miten voisin muuta kuin rakastaa häntä?

Ja meidän vartalomme kietoutuvat yhteen. Niin kuin on tarkoitettu. Niin kuin on oikein.
Current Location:
Pieni suklaapuoti.
Current Mood:
Ihmettelen ilolla, iloa.
Current Music:
Love love kiss kiss
* * *
Pidän henkilökohtaiset asiani mieluummin omana tietonani. Jos kuitenkin haluat tietää minusta enemmän, ota minuun yhteyttä ja asiasta voidaan keskustella.
Current Location:
Tikkaista länteen.
Current Music:
Puhelimeen puhuva miehenääni.
* * *

Next